ایالات متحده امریکا

 

شرکت پیشروان ایرانیان سپنتا (PIS) در کنار دیگر فعالیت های خود،  خدمات مشاوره اخذ ویزای B1/B2 برای متقاضیانی که به دیدن کشور پهناور آمریکا علاقه مندند و ویزای F1 برای متقاضیان ادامه تحصیل در آمریکا را در برنامه های خود دارد .شایان ذکر است که اخیرا سفارت امریکا راحت تر  ویزای  امریکا به خصوص ویزای توریستی آمریکا را صادر میکنند واساسا کاربا سختی و مشکلات سابق نمی باشد . بنابرین میتوانید با خاطری آسوده تر کار را به کارشناسان ما بسپارید.

 

 

 

بنا‌‌‌‏بر وب‌‌‌‏سایت رسمی اداره مهاجرت آمریکا، شهروند هر کشوری که خواهان ورود به خاک ایالت متحده باشد، می‌‌‌‌‏بایست یکی از انواع ویزای ورود به این کشور را دارا باشد.که در این بخش به توضیح انواعی از ویزا که در  لیست خدمات ما جای دارد می پردازیم.

 

ویزای توریستی آمریکا   (B1  , B2)

 

ویزای B1 در گروه ویزای توریستی امریکا با هدف بازرگانی و تجاری می باشد. هدف از اخذ این نوع ویزا یکی از موارد زیر باید باشد:

-فرد متقاضی، قصد کار کردن در یکی از کمپانی های آمریکا را دارد و برای مشاوره به آمریکا می رود.

-متقاضی از طرف یک شرکت خاصی به آمریکا می آید، تا موقتا در جلسه، کنفرانس، مشاوره و شرکت کند.

-فرد متقاضی برای تحقیقات راجع به تجارت به آمریکا سفر کند.

-فرد درخواست کننده قصد سرمایه گذاری در آمریکا را داشته و می خواهد حساب باز کرده و یا دفتری اجاره کند.

-و دسته آخر ورزشکارانی هستند که حقوقی دریافت نمی کنند و از طریق ویزای B1 برای بازدید تجاری وارد آمریکا می شوند.

نکته مهمی که در خصوص ویزای B1 یا همان ویزای بازدید تجاری وجود دارد، بحث همراه بردن خانواده است، که ویزای B1 فقط به خود فرد متقاضی داده می شود و خانواده وی امکان همراهی فرد را ندارند و همینطور B1  ویزای کار نیست، یعنی فرد درخواست کننده با داشتن این ویزا امکان کار کردن در آمریکا را ندارد.

حداقل مدت زمان صدور این نوع ویزا 3 ماهه و برای افرادی که بار اول متقاضی این نوع ویزا می باشند شش ماهه صادر می گردد. اما این حق برای بخش روادید محفوظ است که طول ویزا را به صلاحدید خود صادر نماید.

 

ویزای B2 ویزای توریستی امریکا برای افرادی است که قصد بازدید از امریکا را براب یکی از دلایل زیر دارند

-دیدار از اقوام و دوستان مقیم آمریکا

-جهت انجام معایتان پزشکی در آمریکا

-شرکت در سمینارها و دوره های اموزشی کوتاه چندروزه مرتبط با شغل و تحصیلات متقاضی.

 -شرکت در نمایشگاههای بین المللی

-بازدید از مکانهای آموزشی و یا ورزشی

-با هدف تفریح و بازدید از جاذب های توریستی آمریکا

-شرکت در برنامه های بشردوستانه

برای افرادی که برای بار اول متقاضی این نوع ویزا می باشند به مدت شش ماهه صادر می گردد.  ویزای B2، شامل حق کار نمی شود یعنی شما اجازه کار در طی این مدت را ندارید.

 

F1 یا ویزای دانشجویی: این ویزا مختص کسانی است که تمایل به ادامه تحصیل در ایالات متحده هستند. برای  تحصیل در کالج یا دانشگاه های معتبر آمریکا و یا کلاسهای زبان انگلیسی در یک دانشگاه یا موسسه زبان انگلیسی، ویزای تحصیل لازم است. برای اخذ این نوع ویزا ، مدارک متفاوتی نسبت به ویزاهای توریستی مورد نیاز است .

لازم به ذکر است برای گرفتن ویزا امریکا بسیار اهمیت دارد که شما مدارکی را ارائه دهید که نشان دهنده ی وابستگی و برگشت شما به کشور باشد ، به طور مثال مدارکی دال بر وابستگی مالی، کاری و عاطفی.  مشاوران و کارشناسان PIS شما را در  اخذ دعوت نامه های مرتبط ، ارائه ی زمان بندی، کاری و یا تفریحی سفرو تهیه ی پکیج مدارک مورد نیاز جهت ویزای توریستی آمریکا، یاری میدهند . ضمنا به دلیل اینکه داشتن ویزای شنگن در پاسپورت شما، اعتبار بیشتری به پاسپورت شما میبخشد و شانس اخذ ویزای امریکا را افزایش میدهد ، این گروه میتواند همینطور شما را در گرفتن یک ویزای شینگن قبل از درخواست ویزای آمریکا یاری دهد .

 

نکات مهم :

 

-اخذ ویزای آمریکا در تمام سفارتخانه های آمریکا در اقسا نقاط جهان پس از مصاحبه حضوری در سفارت آمریکا و بهمراه انگشت نگاری صورت میگیرد. ایرانیان در ارمنستان، دبی و ترکیه انجام میگیرد.

- فقط افراد بالای 70 سال نیازی به حضور در سفارت آمریکا در کی یف برای مصاحبه و انگشت نگاری ندارند. این قانون قطعی نیست و مسئولان مربوطه در سفارت آمریکا، بنابر تشخیص میتوانند شخص بالای 70 سال را نیز به سفارت فرابخوانند.

-گرفتن ویزای آمریکا بدون مصاحبه و انگشت نگاری غیرممکن است. اگر اشخاص و یا شرکت هایی مدعی اخذ ویزای آمریکا بدون حضور در سفارت و انگشت نگاری هستند، به گفته این افراد اعتماد نکنید. نه تنها سرمایه خود را از دست میدهید، بلکه ممکن است به دلیل ورود اسم شما در لیست سیاه، برای تمام عمر از ورود به آمریکا و یا حتی اروپا هم محروم شوید.

-مدت زمان اخذ ویزای آمریکا حداقل 2 هفته تا حداکثر 40 روز

 

خدمات شرکت PIS :

 

-ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویـزای آمریکا

- تنظیم دعوت نامه رسمی تجاری مطابق با زمینه کاری یا تحصیلی متقاضیان

- تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن

- تعیین وقت سفارت

- پکیج تورهای آزاد انفرادی و گروهی ( به صلاحدید کارشناسان ویزا  (

 

مدارک و شرایط لازم برای اخذ ویزای آمریکا

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند، این مطلب است که آیا فرد ، پس از ورود به کشور آمریکا، می توانند در کشور آمریکا اقامت دائم را اخذ نمایند؟

PIS با سال ها تجربه درخشان خود در امور مربوط به اقامت اروپا و اخذ انواع ویزا در بسیاری از کشورهای دنیا، سوال فوق را این گونه پاسخ خواهد داد.

افراد می توانند با ورود به کشور آمریکا میتوانند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت آمریکا فراهم آورند تا پس از بازگشت از آمریکا بتوانند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نمایند و شرایط اخذ اقامت آمریکا را پس از ورود به کشور آمریکا فراهم کنند.

 

برای درخواست روادید، شما باید مدارک زیر را تهیه نمایید:

 

مدارک مورد نیازی که هنگام مصاحبه باید با خود داشته باشید( تمامی مدارک میبایست ترجمه شده و به زبان انگلیسی باشد):

*گذرنامه خود و اعضای خانوادتان که عازم سفر به آمریکا هستند.اعتبار گذر‌‌‌‌‏نامه‌‌‌‌‏ باید شش ماه بیش‌‌‌‌‏تر از زمان اقامت در آمریکا باشد

*تأییدیه فرم تکمیل شده‌‌‌‌‏ی  DS-160

*شناسنامه

* گواهی کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعالم دارد که دارنده گواهی در پایان سفر به سر کار خود برخواهد گشت.

*گواهی اشتغال به تحصیل ( برای فرزندان محصل و دانشجویان)

*رسید هزینه‌‌‌‌‏ی پرداختی به سفارت آمریکا بابت رسیدگی به درخواست اقامت موقت

*عکس؛ در انتخاب عکسی که با خود به سفارت می برید دقت کنید. عکس باید جدید باشد.

*مدارکی که نشان دهد توانایی پرداخت تمامی هزینه‌‌‌‌‏ی سفر خود را دارید. و اگر خودتان توانایی پرداخت تمامی هزینه ها را ندارید مدارکی باید ارائه دهید که نشان دهد،  شخصی دیگر برخی یا تمام هزینه‌‌‌‌‏های سفرتان را می‌‌‌‌‏تواند پوشش دهد.

*مدارکی که ثابت کند که وابستگی‌‌‌‌‌‌‌‏های شغلی، مالی و عاطفی در ایران دارید و پس از گذشت مدت اقامت، به ایران باز خواهید گشت.

*مدارکی دال بر هدف شما از سفر به ایالات متحده

*در موارد زیادی در حین مصاحبه از ایرانیان خواسته می شود که رزومه کاری خود را ارائه کنند. اگر چه رزومه کاری جزو مدارک لازم برای ارائه در سفارت نیست؛ اما به ایرانیان پیشنهاد می‌‌‏کنیم که جهت به تعویق نیافتادن روند دریافت روادید، رزومه کاری خود را به همراه داشته باشند.

*اسناد ملکی

 

-در طول مصاحبه، افسر کنسولگری آمریکا تعیین خواهد کرد که آیا شما واجد شرایط برای دریافت ویزا هستید یا خیر.

-در برخی موارد گرفتن نتیجه منوط به ارسال مدارک تکمیلی می‌‌‏شود که در این صورت می‌‌‏توانید مدارک را از طریق ایمیل برای سفارت ارسال کنید.

-روز مصاحبه و پیش از انجام مصاحبه، اسکن اثر انگشت دیجیتالی به‌‌‏عنوان بخشی از روند درخواست‌‌‌‌‏تان گرفته می‌‌‌‌‏شود. معمولاً گرفتن اثر انگشت پیش از مصاحبه انجام می‌‌‌‌‏شود ولی این مورد در کنسولگری‌‌‌‌‏های مختلف متفاوت است.

 

در صورتی که متقاضی یکی از خدمات زیر در خصوص ویزای توریستی آمریکا می باشید با شماره و ایمیل بخش بخش بازرگانی شرکت تماس حاصل نمایید .