حوزه اروپا

 

پیمان شنگن موافقت نامه‌ای است که به برداشته شدن مرز بین ۶ کشور اروپایی انجامید و امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرد. این پیمان در سال ۱۹۸۵ بین پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید و کشورهای دیگر به تدریج به این پیمان ملحق شدند. در حال حاضر ۲۶ کشور عضو این پیمان هستند. این ۲۶ کشور عبارت اند از:

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی ، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس


انواع ویزای شینگن :

ویزای شینگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شینگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شینگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شینگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شینگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شینگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شینگن شوید مقامات مرزی شینگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.
برای اخذ ویزای شینگن راههای مختلفی وجود دارد. ساده ترین راه اقدام از طریق تور مسافرتی و اخذ ویزای نوع C می باشد که البته باید برای اخذ آن پرینت حساب بانکی، پرینت آخرین فیش حقوقی، چک بانکی در وجه آژانس و یا سند ملکی به نام خودتان را از قبل آماده کنید تا ضمانت برگشتتان از سفر باشد. راههای دیگر، دریافت دعوت نامه رسمی جهت بازدید از فامیل، دریافت دعوت نامه از یک شرکت معتبر مبنی بر حضور در یک نمایشگاه بین المللی و ... می باشند.
به تازگی خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از یک مرکز معتبر مطالعاتی در سوئیس گزارش داده است که کشور ایران از نظر شانس دریافت ویزا و اجازه سفر به دیگر کشورهای دنیا (با اجازه سفر به ۱۴ کشور دنیا بدون ویزا) در رتبه یکی مانده به آخر فهرست شانس دریافت ویزا قرارگرفته است.
برطبق این گزارش رسمی، کشورهای فنلاند، دانمارک و آمریکا با اجازه سفر به ۱۳۰ کشور جهان بدون نیاز به ویزا مشترکا اول هستند و کشورهای آلمان، ایرلند و سوئد با اجازه سفر به ۱۲۹ کشور جهان بدون نیاز به ویزا به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند.

 

خدمات شرکت PIS :

-ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویـزای شینگن

- تنظیم دعوت نامه رسمی تجاری مطابق با زمینه کاری یا تحصیلی متقاضیان

- تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن

- تعیین وقت سفارت

 

- پکیج تورهای آزاد انفرادی و گروهی ( به صلاحدید کارشناسان ویزا)  

اطلاعات مورد نیاز کارشناسان این شرکت جهت بررسی شرایط متقاضی اخـذ ویـزا:

 

اطلاعات صفحه اول پاسپورت, وضعیت تأهل، فرزند ، تحصیلات، اشتغال (آزاد، دولتی،..) ، سمت شغلی ، وضعیت بیمه، مالکیت و شرایط مالی، تاریخ مسافرت، اقدامات قبلی جهت اخذ ویزا، سابقه سفرهای خارج از کشور. 

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن:


توجهات :

*اصل همه مدراک باید همراه با فتوکپی کامل همه مدراک ارائه شود.( برخی سفارت ها نیاز به ترجمه رسمی مدارک دارند )

*مدارک اصل به جز آنهایی که مستقیماً خطاب به سفارت است پس از مصاحبه مسترد خواهد شد.

*حضور شخص درخواست کننده ضروری است.

 

مدارک باید به همان ترتیبی در پرونده گذاشته شود که در زیر آمده وگرنه ممکن است پرونده رد شود:

-فرم روادید امضا و تاریخ خورده

-یک عکس رنگی و جدید از چهره بدون پوشش سر( در زمینه روشن ) 3.5 در 4.5

-گذرنامه- اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی و گذرنامه دارای حداقل 2 صفحه مهر نخورده باشد و همراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود.

-فتوکپی کلیه روادیدهای شنگن که تاکنون دریافت داشته اید بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه های قبلی و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

-شناسنامه + فتوکپی

-شناسنامه و پاسپورت همسر

-اسناد  وضع اجتماعی حرفه یی  مثل بیمه تامین اجتماعی و تمکن مالی

-سند ازدواج

-گواهی کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعالم دارد که دارنده گواهی در پایان سفر به سر کار خود برخواهد گشت.

-دعوتنامه ی تجاری یا توریستی 

-کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه یی سال جاری.

-پرینت سه ماهه آخر بانکی حساب شخصی + حساب حرفه ای

-بیمه نامه بین المللی پزشکی

-هزینه تشکیل پرونده: 60 یورو نقد.

ملاحظات: ممکن است مدارکی علاوه بر مدارک بالا نیز درخواست شود ضمن آنکه خودتان نیز میتوانید هر مدرک اضافی را که فکر میکنید به بررسی پروندهتان کمک کند با صلاحدید کارشناسان ویزا، ارائه دهید


جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.

 

 

workshop@pisgroups.com

051-36011964-5