کانادا

کانادا هرساله پذیرای بیش از پنج میلیون گردشگر است. اخذ این ویزا که در واقع ویزای توریستی که اقامت موقت کاناداست، منوط به تحقق شرایطی است که در ادامه شرح داده شده است. که البته مهم ترین آنها ارائه ی مدارکی از گردشگران و بازدیدکنندگان است که نشان دهنده ی دلبستگی‌هایی مثل شغل، داشتن خانواده، و داشتن خانه و ملک می باشد که در تصمیم‌گیری افسر ویزا تاثیر گذار است و شانس دریافت ویزا را افزایش می‌‌دهد.البته فرستادن دعوت‌نامه برای فرد متقاضی از سوی بستگان نزدیک مقیم کانادا، می‌تواند روند اداری دریافت ویزا را تسریع بخشد. در این‌‌‌‌‌‌‏صورت از متقاضی خواسته می‌‌‌‌‌‌‏شود دعوت‌‌‌‌‌‌‏نامه‌‌‌‌‌‌‏ای را که از سوی میزبان کانادایی خود دریافت کرده، را به سفارت کانادا ارائه دهد. در این دعوت‌‌‌‌‌‌‏نامه بایستی ضمن ارائه‌ی اطلاعات اولیه‌ی شخص میزبان از قبیل نام، تاریخ تولد، شغل، میزان درآمد، وضعیت اقامت، آدرس و شماره‌‌‌‌‌‌‏ی تماس، تاریخی که متقاضی ویزا کشور کانادا را ترک خواهد گفت مشخص شده باشد. همچنین ارائه‌‌‌‌‌‌‏ی ویزای شینگن و یا مدارکی که اثبات کند شخص متقاضی پیش‌تر نیز سفر‌‌‌‌‌‌‏هایی به خارج  از ایران داشته‌‌‌‌‌‌‏ و به کشور مادر بازگشته، اخذ ویزای توریستی کانادا را برای شما آسان‌‌‌‌‌‌‏تر می‌‌‌‌‌‌‏کند.گاه افسر مهاجرت برای ویزای توریستی تصمیم می گیرد که با شما مصاحبه کند. معمولا این مصاحبه ها به صورت تلفنی و ظرف کمتر از ۱۰ دقیقه صورت می گیرد. افسر به شما تلفن می زند، چند تا سوال می پرسد و براساس پاسخ های شما در مورد پرونده تان تصمیم گیری می کند. دقت کنید که حتماً تلفنی در اختیار سفارت قرار دهید که همیشه در دسترستان است تا وقتی که با شما تماس گرفته می شود پاسخ گو باشید. اگر برای مصاحبه به سفارت دعوت شدید نگران نباشید. وجود مصاحبه فی نفسه بد نیست چرا که نشان می دهد افسر از روی مدارکی که ارائه داده اید مایل نیست شما را رد کند و می خواهد خودتان را از نزدیک ببیند یا استدلالتان را بشوند. خیلی از کسانی که مصاحبه می شوند در نهایت ویزا دریافت می کنند.مدت اعتبار ویزای توریستی یا دیدار معمولا بیشتر از شش ماه نیست ولی تحت شرایط خاصی امکان تمدید ویزا وجود دارد. کسانی که قصد دارند مدت اقامت موقت خود در کانادا را افزایش دهند باید تقاضای تمدید ویزای خود را حداقل 30 روز قبل از تاریخ انقضای ویزا ارسال کنند.جهت مصاحبه در صورت عدم امکان مراجعه‌ی حضوری به سفارت، می‌توان به صورت آنلاین نیز ثبت‌نام کرد. در این روش پس‌از دریافت کد کاربری از تارنمای سفارت، تصویر تمامی مدارک مورد نیاز به ایمیل سفارت‌خانه ارسال می‌شود. در این روش پرداخت هزینه‌ها تنها از طریق کارت اعتباری میسر است. پس‌از طی این مراحل و دریافت شماره‌ی پرونده، به فرد ۱ ماه مهلت داده می‌شود تا برای انگشت‌نگاری به یکی از سفارت‌خانه‌های کشورهای مذکور مراجعه نماید. متقاضیان ساکن ایران می‌توانند به سفارت‌‌‌‌‌‌‏خانه‌‌‌‌‌‌‏‌های آنکارا یا استانبول در ترکیه، ارمنستان، امارات متحده‌ی عربی مراجعه نمایند.تمامی مدارک مربوطه به انضمام مدارک شخصی مانند شناسنامه، فرم اطلاعات خانوادگی، ارائه‌‌‌‌‌‌‏ی سند ملکی، شغلی و غیره، بایستی ترجمه شود و همراه با مهر دارالتجمه‌ی رسمی و رسید پرداخت هزینه‌های ویزا، به سفارت‌خانه تسلیم شود. همچنین حضور شخص متقاضی برای انگشت‌‌‌‌‌‌‏نگاری الزامی است.

- فرم های درخواست فارسی تکمیل شده

- دو قطعه عکس 5/4 × 5/3 جدید با زمینه رنگی سفید

-اصل گذرنامه به همراه فتوکپی صفحه اول ( صفحه مشخصات فردی ) و فتوکپی صفحاتی از گذرنامه های قدیم و جدید که حاوی روادید کشورهای مختلف در 5 سال گذشته باشد

- هر فرد متقاضی ویزا ملزم به داشتن گذرنامه جداگانه می باشد.

- گذرنامه فرد متقاضی باید دارای حداقل دو برگ خالی باشد.

- گذرنامه فرد متقاضی باید تا 6 ماه پس از تاریخ بازگشت وی از کانادا معتبر باشد.

- فتوکپی تمامی صفحات شناسنامه

- مدرک نشاندهنده وضعیت مالی

- اصل گواهی بانکی جدید که بیش از یک ماه از تاریخ درخواست آن نگذشته باشد.

- تمامی حساب ها شامل جاری، پس انداز، سپرده کوتاه مدت و یا بلند مدت باید حاوی نام صاحب حساب، تاریخ افتتاح حساب، مانده حساب، تراز میانگین و یا گردش حساب باشد.

- مدرک نشاندهنده دارایی

- برای این مورد ارائه فتوکپی مربوطه کافی است و نیازی به ترجمه و اصل سند مالکیت نمی باشد.

- مدرک نشاندهنده هر نوع منبع درآمد ناشی از تجارت، اشتغال، اجاره، حقوق بازنشستگی و

جهت در خواست مشاوره و اخذ ویزای کانادا با کارشناسان ما به آدرس workshop@pisgroups.com تماس حاصل نمایید .